Poeng

TJEN POENG - FÅ GAVEKORT
 
TJEN POENG
 
Lag en gratis Bonuspoeng.no konto, verv nye medlemmer til Bonuspoeng.no eller legg til og tips oss om nye bonuskampanjer så tjener du poeng for hver aktivitet.
 
Du kan tjene poeng ved følgende aktiviteter på Bonuspoeng.no:
 
10 poeng = Verve nye Bonuspoeng.no medlemmer gjennom din personlige vervelink som du finner i din Bonuspoeng.no konto ved å logge deg inn. (Du finner din personlige vervelink nederst på denne siden mens du er innlogget: http://www.bonuspoeng.no/innstillinger )
 
5 poeng = Tipse oss og legge inn nye bonuskampanjer på Bonuspoeng.no gjennom legg til ny kupong funksjonen øverst på nettsiden. Er du logget inn på din konto vil du få poeng automatisk når du tipser oss om nye bonuskampanjer som vi allerede ikke har lagt inn. Legg til ny kupong
 
Du finner alltid en full oversikt over alle poeng aktivitetene dine inne på din konto. Logg deg inn og sjekk!

 
(Det vil bli lagt til flere muligheter/aktiviteter som vil belønne deg med poeng i fremtiden)
 
FÅ GAVEKORT
 
Alle poengene du tjener inn ved de forskjellige aktivitetene som gir poeng kan veksles inn i Gavekort. 
 
Minstegrensen for å løse inn poeng til gavekort er satt til 200 poeng.
 
1 poeng = 1 kr i form av verdi gavekort
 
Grunnen til at minste summen er satt til 200 poeng er at mange nettbutikker ikke har gavekort på en mindre verdi. 
 
Når du når 200 poeng i din Bonuspoeng.no konto vil det dukke opp en ny meny hvor du kan veksle inn dine poeng og få tilsendt gavekort. Du vil få tilsendt gavekort gjennom e-mail til e-mail adressen du brukte til å opprette din konto.
 
Gavekort vil bli sendt 1 gang i måneden. Eksempel: Poeng veksling / gavekort forespørsel lagt til i måneden Januar vil bli sendt i begynnelsen (innen de 2 første ukene) av Februar måned. Slik vil alle som har oppnådd nok poeng få tilsendt gavekort på samme tidspunkt.
 
REGLER & VILKÅR
 
Vi vil minne alle om at det foregår manuell kontroll av nye medlemmer og bonuskampanjer som blir lagt til i systemet vårt. Et medlem kan bare ha 1 konto. Forsøk på juks vil bli slått hardt ned på, og medlemmer som blir tatt i juks mister alle poeng og retten til videre deltakelse i vårt poeng system.
 
TIPS: HVORDAN VERVE?
 
Siden bonuspoeng og bonusprogrammer fortsatt er noe veldig nytt for de fleste i Norge skal det å verve nye medlemmer gjennom din personlige vervelink være enkelt. Dette er en super lett måte å tjene poeng og dermed få tilsendt gavekort som du kan bruke til å shoppe med. 
 
1. Gi beskjed / Tips på FaceBook, Twitter og andre sosiale nettverk til alle venner og bekjente om bonuspoeng/bonusprogrammer og link til Bonuspoeng.no med din personlige vervelink. ( Linker / Banner til Bonuspoeng.no finner du her: "Link Til Oss" )
 
2. Bruk din Twitter konto til å spre din personlige Bonuspoeng.no vervelink til å tjene poeng. Skriv om Bonuspoeng.no i din twitter profil og bruk din personlige vervelink til Bonuspoeng.no.
 
3. Bruk Skype/Facebook messenger og tips dine nærmeste/venner. Gi dem din vervelink slik at du tjener poeng når de oppretter en konto.
 
4. Skriv en e-post til alle venner og bekjente med din personlige vervelink til Bonuspoeng.no. Mail dine venner og bekjente og tips dem om hvordan de kan tjene bonuspoeng med bonusprogrammer og få mange fordeler helt gratis. Husk å gi dem din vervelink slik at de lager en konto.
 
5. Har du en blogg eller hjemmeside. Lag en post om Bonuspoeng.no og bruk din personlige verve link. Slik vil du tjene poeng hvis noen av dine lesere oppretter en konto. Gi beskjed om ditt nye blogginnlegg til alle venner og bekjente. Eventuelt hold en konkurranse for dine lesere.
 
6. Delta i diskusjonsforum (f.eks. diskusjon.no, mote.no, kvinneguiden.no) og tips/fortell folk om fordeler med Bonuspoeng.no dersom det passer seg. (Husk at spam ikke er lov.) 

7. Har du muligheten til å ha en signatur i diskusjons forumene du er medlem og aktiv i, utnytt signatur feltet ditt å plasser en link til Bonuspoeng.no. Slik vil du vise din vervelink til alle forum medlemmer hver gang du poster et svar i forumet. De fleste bruker ikke signatur feltet, hvorfor ikke link til Bonuspoeng.no og tjene poeng slik at du får tilsendt gavekort?

Husk at alle elsker bonuspoeng og bonusprogrammer!
 
TIPS: HVORDAN FINNE BONUSKAMPANJER?
 
Du vil tjene 5 poeng hver gang du legger inn en ny bonuskampanje på Bonuspoeng.no.

Det finnes en god del bonuskampanjer der ute som du finner gjennom diverse Facebook grupper for bonusprogrammer og gjennom nyhetsbrev som
bonusprogrammer har.

Følg alltid med på disse hos dine favoritt
bonusprogram og legg til / tips oss med en gang du finner nye bonuskampanjer.

Bonuskampanjer som blir godkjent og publisert på Bonuspoeng.no blir belønnet med 5 poeng til din Bonuspoeng.no konto. 

LYKKE TIL!